Borisov: Doğan ülkeyi 20 yıl yönetti, yalnızca bizim dönemimizde iktidarda değildi - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Borisov: Doğan ülkeyi 20 yıl yönetti, yalnızca bizim dönemimizde iktidarda değildi

Borisov: Doğan ülkeyi 20 yıl yönetti, yalnızca bizim dönemimizde iktidarda değildi

22 Haziran 2013 Cumartesi

Eski Başbakan Boyko Borisov, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz yaptığı görüşmede "Ahmet Doğan, ülkeyi 20 yıldır yönetiyor." dedi. 

GERB Genel Başkanı Borisov, sözlerini "Doğan yalnızca bizim dönemimizde yönetimde değildi, bu yüzden de bir yıl sonra iktidardan ineceğimizi söylemişti. Dayandık, seçimlere 2 ay kala iktidardan indik." diye sürdürdü.

Borisov, yıllardır Doğan'la görüşmediğini de ekledi.

Borisov, protestoların ne kadar zaman süreceğini kestiremediğini belirtti ve "Başbakan Oreşarski'nin yerinde olsan istifa ederdim." dedi.

GERB Başkanı, protestoların siyasî partilerin örgütlemediğini, memnun olmayan halkın sokaklara döküldüğünü ifade etti.

Borisov, Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) Genel Başkanı Stanişev'in kendisinden özür dilemesi gerektiğinin altını çizdi ve "Sayın Schulz da Atakalı holiganlarla muhatap olmasınlar diye GERB'den de yeni kurulan hükümete bir oy vermeyi üç kez teklif ettiğimi bilir." diye kaydetti.

Aydın Osman | T HABER
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Arşiv

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER