Borisov'dan Erdoğan'a: Beni örnek al istifa et - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Borisov'dan Erdoğan'a: Beni örnek al istifa et

Borisov'dan Erdoğan'a: Beni örnek al istifa et

8 Haziran 2013 Cumartesi

Bulgaristan'da geniş katılımı protestolar sebebiyle Şubat ayında istifa eden eski Başbakan Boyko Borisov, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj gönderdi.
Bulgar basınına konuşan Borisov, "Erdoğan beni örnek almalı. İnsanlar farklı bir fikre sahip olduğunda (liderler) istifa etmeli. Sonra seçimlere gidersiniz ve halk sizi en büyük siyasi parti seçer." diye konuştu.

Borisov'un Mayıs
ayındaki seçimlerde birinci gelse de diğer partilerin koalisyona yanaşmaması sebebiyle hükümeti kuramamıştı. GERB'i seçim başarısı dolayısıyla kutlayan ilk lider Erdoğan olmuştu.
rtisi GERB,

Haber 7
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Arşiv

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER