Hükümet yanlısı protestoların dördüncüsü düzenlendi - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Hükümet yanlısı protestoların dördüncüsü düzenlendi

Hükümet yanlısı protestoların dördüncüsü düzenlendi

30 Haziran 2013 Pazar



Bugün yine saat 12:00’de Millȋ Kültür Sarayı’nın (NDK) önünde hükümet yanlısı protesto düzenlendi.



Medyalara konuşan bir gösterici “Bakanlar Kurulu’nun önündeki hükümet karşıtı protestolar devam ettikçe bizim protestolarımız da devam edecek.” dedi.



Bir gösterici de, hükümetin olumlu yönde adımlar atmaya başladığını, vatanların gelirlerini artırma konusunda çalıştığını söyledi.



Hükümetin, bütçenin durumunu düzeltmek için elinden geleni yaptığını  ve hükümeti çalışması için şans vermek gerektiğini söyleyenler de oldu.



Hükümet yanlısı protestocular, hükümet karşıtı protestocuların bütün Bulgar milletini temsil etmediğini belirtti ve ülkeyi kimin yöneteceğini dikte etmelerinin doğru olmadığının altını çizdi.



Protestocular, sosyal ağlarda örgütleniğini açıkladı ve protestoları herhangi bir örgütün düzenlemediğini, kednilerini de sefalet içinde yaşayan ve zor geçinen Bulgarların sosyal durumunun düzelmesi fikrinin birleştirdiğini savundu.



Aydın Osman | T HABER
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER