Osman Oktay: Mafya’nın yönetime sızması Doğan’ın suçu - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Osman Oktay: Mafya’nın yönetime sızması Doğan’ın suçu

Osman Oktay: Mafya’nın yönetime sızması Doğan’ın suçu

23 Haziran 2013 Pazar



Btv’nin Bu Pazar (Tazi Nedelya) programına konuk olan eski HÖH milletvekili Osman Oktay, Ahmet Doğan’ın Delyan Peevski ile intikam aldığını öne sürdü.


Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisinin Fahrȋ Başkanı Ahmet Doğan’ın eski sağ kolu Osman Oktay, Doğan’ın birçok kez “Ben ölürsem başkalarını da yanımda götüreceğim” dediğini açıkladı.


Eski HÖH milletvekili Oktay, “2001 yılında HÖH’ün seçim kurulu başkanıydım. Milletvekili adayı listeleriyle ilgili çok skandal vardı. Doğan, yalnızca Dobriç aday listesinin başındaydı. İlk kez bazı oluşumların temsilcileri de listelere girmişti.” diye konuştu.


Osman Oktay, o dönemde iktidar kurulurken mafyaların yönetime sızdığını ve İktisadȋ Kalkınma Kurulu’nun suç örgütlerinin eline geçtiğini kaydetti.


Oktay, Doğan’ın kadrolara kendi adamlarını atadığını belirtti.


Eski milletvekili, Doğan’ın “Parti yapılanmalarını ben feshederim, kadrolarımı ben atayacağım, hükümeti ben kuracağım. dediğinin altını çizdi.


Oktay, Doğan’a “Kadrolara siz mi atayacaksınız, yoksa İliya Pavlov mu?” diye sorduğunu açıkladı.

Oktay, konuşmasını “O an gerginlik başladı. Uyanış (Vızrajdane) kulübünün meclise girmesiyle yardımcılığından istifa ettim.” diye sürdürdü.


Osman Oktay, Delyan Peevski’yi şahsen tanımadığını, Peevski’nin İliya Pavlov’la tinercilik yıllarından fotoğrafı olduğunu ve tanışma şansını kaçırdığı için üzüldüğünü ifade etti.


Oktay, İrena Krısteva’yı lotonun başına 37. hükümetin HÖH milletvekili Maksim Dimov’un getirdiğini savundu. 


Osman Oktay, konuk olduğu programda “Ahmet Doğan, kendisini aşağlayıcı bir şekilde siyaset sahnesinden çekilmeye zorlayan kendi yaratıcılarından Peevski ile intikam alıyor. Bu intikam amacı beni korkutuyor.” diye belirtti.


Oktay “HÖH, kendi kadro atamalarını toplum ile BSP’yi kızdıracak şekilde dayatıyor. HÖH’ün imajını değiştirmek istiyorsan bir yıl alttan almalısın; bu da yapılmadı.” diye ekledi.



Aydın Osman | T HABER
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Arşiv

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER