Skat muhabiri, Ataka milletvekillerine dava açacak - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Skat muhabiri, Ataka milletvekillerine dava açacak

Skat muhabiri, Ataka milletvekillerine dava açacak

12 Haziran 2013 Çarşamba


Mariya Tsvetkova, fiziksel ve psikolojik baskı gördüğü gerekçesiyle savcılığa şikȃyette bulundu

 

Skat televizyonu muhabiri Mariya Tsvetkova, fiziksel ve psikolojik baskıdan Sofya Bölge Savcılığı ile Sofya Emniyet Müdürlüğü’ne Ataka partisi milletvekillerinden şikȃyette bulundu. 
Şikȃyet gerekçesi 7 Haziranda meclis koridorlarında Mariya Tsvetkova’nın Ataka milletvekilleri ile arasında çıkan kavga.
Kavgaya karışan Ataka milletvekilleri Dimitır Dimov, İvan Dimitrov, İlian Todorov, Kalina Balabanova, Miglena Aleksandrova, Nikolay Aleksandrov, Kristiyan Dimitrov, Adriyan Asenov ve Denitsa Gaceva.
Skat muhabiri Tsvetkova “Herhangi birisinin bir başkasının onurunu bu şekilde incitmeye hakkı olmadığını düşünüyorum; dahası işimizi yapmak için Millet Meclisi’ndeydik. Şikȃyet dilekçelerimi sundum, çünkü davranışları, kurumların yüksek mercilerce kınanmalı ve bu dokunulmazlığa bir son verip kendisinden geçmiş Ataka milletvekillerinin yaptıkları cezasız kalmamalı.” diye bildiride bulundu.

 

Aydın Osman | T HABER
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Arşiv

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER