Siderov: Yeterli çoğunluk sağlamasaydım Borisov’un pazarlık yapma şansı olacaktı - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Siderov: Yeterli çoğunluk sağlamasaydım Borisov’un pazarlık yapma şansı olacaktı

Siderov: Yeterli çoğunluk sağlamasaydım Borisov’un pazarlık yapma şansı olacaktı

10 Haziran 2013 Pazartesi



Milliyetçi parti Ataka’nın Genel Başkanı Volen Siderov, Bulgar medyalarına “Boyko Borisov’u kovan benim. Geri dönmesine engel oldum. Onun insanlara sevilmi görünmek gibi bir marifeti var. İktidarın, onun yönetimini denetlemeye ihtiyacı var.” diye konuştu.
Volen Siderov, Ataka’nın çöküş yaşadığını yazıp çizenler olduğunu, fakat bu iddiaların çürütüldüğünü ve bir daha da çöküş yaşamayacağını belirtti. Ataka başkanı “Zamanla haklı olduğum görülecek.” dedi.
Siderov “Yeterli çoğunluk sağlamasaydım zaman keybedecektik, bu süre zarfı içinde Borisov, pazarlık yapmaya başlayacaktı. Belki de anlaşma yapılacaktı. Anlaşmalara meydan bırakmadımç” diye açıkladı.

BULGARİSTAN, TÜRKİYE’YE BAĞLI ÜLKE HALİNE Mİ GELDİ?
Milliyetçi partinin genel başkanı “Bugüne dek yönetimin çetecilik olduğu, Bulgarları ezdiği ve Bulgaristan’ı Türkiye’ye bağlı bir ülke haline getirdiği her geçen gün daha iyi anlaşılıyor.” diye ekledi.
Siderov, Borisov hükümetinin, iktidarı döneminde yaptıklarının henüz denetlenmediğini de belirtti.
Siderov “Borisov gibileri, bir eliyle insanı sırtından bırçaklarken öbür elini dost kalalım diye uzatırlar.” diye ifade etti.

Aydın Osman | T HABER
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Arşiv

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER