Korman İsmailov: Doğan, Peevski’ye çok yatırım yaptı - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Korman İsmailov: Doğan, Peevski’ye çok yatırım yaptı

Korman İsmailov: Doğan, Peevski’ye çok yatırım yaptı

22 Haziran 2013 Cumartesi

Ataka ile HÖH, birbirinin gözde “düşman”ıdır


Lyuba Koleziç’in Nova TV’de sunduğu Aydınlıkta (Na Svetlo) programına katılan Hürriyet ve Şerefet Halk Partisi (HŞHP) Genel Başkanı Korman İsmailov “Delyan Peevski’nin arkasında Ahmet Doğan var. Bunu da HÖH’e üyeyken anladım. Doğan, Peevski’ye çok yatırım yaptı.” diye konuştu.

İsmailov, Peevski ile Doğan’ın, siyasetin kötü yönlerini simgelediklerini söyledi ve sokağa çıkıp da halkla sohbet edemediklerinin altını çizdi.

İsmailov “Ataka ile HÖH, birbirinin gözde “düşman”ıdır. Gözde kelimesini değil, düşman kelimesini tırnak işareti içine alıyorum.” diye açıkladı.

Korman İsmailov “Plamen Oreşarski hükümetinin desteklenmesi için HÖH’ten kimin Ataka temsilcileriyle müzakere ettiğini çok merak ediyorum. Artık Volen Siderov’un siyaset sahnesinde kalamayacağı hepimizin malumu.” diye ekledi.
 

İSMAİLOV, DOĞAN’A SUİKAST GİRİŞİMİNİ DEĞERLENDİRDİ 
HŞHP Başkanı, Ahmet Doğan’a karşı yapılan suikast girişimini birilerinin düzenlemediğini, Oktay Enimehmedov’un kendi başına böyle bir girişimde bulunduğunu ileri sürdü.

HŞHP lideri, HÖH’ün iktidara geldiğinde iktidarı başarıyla istismar ettiğini vurguladı ve HÖH’te bir tek şah olduğunu, vezir bile olmadığını, geri kalan hepsinin piyon olduğunu belirtti.

İsmailov, demokrasinin geldiği ilk yıllarda HÖH’ün kendi savunduğu değerler ile fikirlerden koptuğunu ifade etti.

HŞHP Genel Başkanı, Volen Siderov’un iktidarda olmasının çok tehlikeli olduğunun altını çizdi.

Aydın Osman | T HABER
Bu yazıyı paylaş :

1 yorum:

  1. Dersini aldın...dogruyu inkar edecek kadar nankor olma...

    YanıtlaSil


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Arşiv

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER