Halvaciyan: Siderov, bu sefer çok büyük yanlış yaptı, bunun sonuçlarına da katlanacak - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Halvaciyan: Siderov, bu sefer çok büyük yanlış yaptı, bunun sonuçlarına da katlanacak

Halvaciyan: Siderov, bu sefer çok büyük yanlış yaptı, bunun sonuçlarına da katlanacak

1 Temmuz 2013 Pazartesi



Milliyetçi parti Ataka’nın Genel Başkanı Volen Siderov’un kendisini “vibratör için can atan dul karı”ya benzetmesine tepki gösteren Yapımcı Magırdiç Halvaciyan,  24 Çasa gazetesiyle yaptığı söyleşide “Volen’in iterek “Özür dile” diye bağırıvereceği Skat muhabiri değilim. Volen bu sefer çok sert kayaya çarptı, bunun sonuçlarına da katlanacak.” dedi.



Halvaciyan, avukatlarla görüştüğünü ve dava açacağını söyledi.



Muhabir Paola Hüseyin’in “Size hizmetkȃr deyip Boyko Borisov’un size para ödediğini öne sürdü. Gerçekten de size para ödüyor mu?” sorusuna Halvaciyan “Kimin kine ne ödediği mahkemede kolay kanıtlanabilecek bir şey. Yıllardır halka mal olmuşumduri herhangi birisinden ne para almışımdır ne de birisine para vermişimdir. Ben yolsuzluğun en büyük düşmanlarından biriyim.” yanıtını verdi.



Halvaciyan, Siderov’un bazı medyaları satılık ilȃn ettiğinin altını çizdi ve onunla bununla kavda ettiğini kaydetti, bunu da gerginlik ve provokasyon yaratarak halkın dikkatini dağıtarak önemli konulardan uzaklaştırmak amacıyla yaptığını belirtti.



Halvaciyan son dönemlerde düzenlenen protestolarla ilgili “İnsanlar sakince sokaklara çıkıp son 23 yıldır bu ülkede olup bitenleri protesto ediyor. Barışçıl bir şekilde değişiklik istiyor, şarkı söyleyip dans ediyorlar.” diye yorum yaptı ve Siderov’un çatışmaları provoke etmeye çalıştığını, bunu normal karşılamadığını söyledi.



Aydın Osman | T HABER
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER