Türkiye’deki erkekleri binlerce euro ile dolandıran ‘alocu’ya karşı açılan dava Bulgarca yüzünden ertelendi - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Türkiye’deki erkekleri binlerce euro ile dolandıran ‘alocu’ya karşı açılan dava Bulgarca yüzünden ertelendi

Türkiye’deki erkekleri binlerce euro ile dolandıran ‘alocu’ya karşı açılan dava Bulgarca yüzünden ertelendi

1 Haziran 2013 Cumartesi

Türkiye’de çok sayıda erkeği telefon ve internet aracılığıyla evlenme ve birlikte olma vaadiyle binlerce euroyla kandıran Resmiye Ramadan’a karşı açılan dava Bulgarca bilmediği için ertelendi.
Razgrad’ın Studenets Köyünde yaşayan 31 yaşındaki Resmiye Ramadan’a karşı açılan davanın bugünkü duruşmasında hakim Resmiye Ramadan’ın Bulgarca bilmemesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Davaya bakan Razgrad İl Mahkemesi hakimi bir sonraki duruşma için Türkçe tercüman istedi.
İFADESİNİ OKUYAMADI
Hakim, druşmaya avukatıyla gelen Resmiye Ramadan’dan mahkemeye sunulan kendi ifadesini sesli okumasını istedi. Ramadan’ın kendi ifadesini okuyamaması üzerine de dava ilerki bir tarihe ertelenerek, Türkçe tercüman çağırılmasına karar verildi.
SUÇLAMA TÜRK ERKEKLERİNİ DOLANDIRICILIKTAN DEĞİL, VERGİ ÖDEMEMEKTEN


Türk erkeklerini binlerce euro ile dolandıran Resmiye Ramadan, sözkonusu dolandırıcılık için suçlanamıyor çünkü bu doğrultuda mahkemeye sunulabilecek kanıt bulunmuyor. Ramadan, yaklaşık 50 bin euro gelirinin vergisini ödemediği için mahkeme karşısına çıkmak zorunda kaldı. 
Ajans Bg
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER