Az daha mecliste tekme tokat kavga çıkacaktı - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » Az daha mecliste tekme tokat kavga çıkacaktı

Az daha mecliste tekme tokat kavga çıkacaktı

1 Haziran 2013 Cumartesi

Ataka partisinin Genel Başkanı Volen Siderov ile Eski Ulaştırma Bakanı İvaylo Moskovski, kavganın eşiğinden döndü.

SİDEROV "PİS ÇİNGENE" Mİ DEDİ?
Bulgaristan Vatandaşları Avrupa Kalkınması (GERB) partisi milletvekili Moskovski "Volen Siderov bana 'pis Çingene' dedi" dedi.

KAVGA NASIL ÇIKTI?
Devlet Ulusal Güvenlik Ajansı (DANS) Kanunu'ndaki değişikliklerin değerlendirilmesi sözlü duel eşliğinde sürdü.
Siderov, eski Ulaştırma Bakanının, kurumu yönettiği sırada yaptığı kirli anlaşmaları ortaya çıkarmakla tehdit etti. Daha sonra Ataka'nın Genel Başkanı, Moskovski'nin fizikȋ güç kullanmakla tehdit ettiğini öne sürdü. 
Siderov "Anlaşılan iktidara giden yolda onlara dur dediğim için içlerini yiyor. GERB, gerginlik yaratıyor. Kürsüye her çığlıklarla, holiganca bağırmalarla karşılanıyor. GERB'li kadın milletvekillerinden bile sürekli bayağıca çığlıklar duyuyoruz" diye açıkladı. Ataka'nın Genel Başkanı, bütün GERB milletvekillerinin denetlenmesi gerektiğini savundu.

ARAYA BORİSOV DA GİRDİ
Eski Başbakan Boyko Borisov da araya girerek "Mecliste böyle şeyler yapmaktansa bir tokat yesin daha iyi' diye  uyarayım diye Moskovski'ye bağırdım" diye açıkladı.

ESKİ İÇİŞLERİ BAKANI DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILACAK MI?
Daha sonra meclise gelen eski İçişleri Bakanı Tsvetan Tsvetanov, 4 Hazirandan sonra dokunulmazlığının kaldırılması için dilekçe vereceğini belirtti.

Aydın Osman | T HABER
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER