GERB’liler; Tsvetanov, Fidosova ve Paunov’un istifası istiyor - T HABER
Son Haberler:
BAF, Bulgaristan Türklerinin sorunlarının masaya yatırılmasını talep etti.Sivil toplum kuruluşu Bulgaristan Adalet Federasyonu (BAF) Başkanı Sezgin Mümin, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan'a yazdığı mektupta kurulacak hükümeti Bulgaristan Türklerinin sorunlarını çözmesi halinde desteklemesini istedi.Mektubun kopyaları da Meclis'te temsil edilen Bulgaristan'ın Avrupa Gelişimi İçin Vatandaşlar Partisi (GERB) , Bulgar Sosyalist Partisi (BSP) ve Ataka Partisine gönderildi. Sezgin Mümin, 11 Ocak Bildirisi'ni Meclis'e sunan GERB'e; özellikle de Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Genel Başkanı İvan Kostov'a teşekkür etti.
Ana Sayfa » » GERB’liler; Tsvetanov, Fidosova ve Paunov’un istifası istiyor

GERB’liler; Tsvetanov, Fidosova ve Paunov’un istifası istiyor

23 Haziran 2013 Pazar



Bulgar medyasına konuşan eski GERB partisi milletvekili İvan Petrov ile GERB Varna Kordinatötü Pavel Dimitrov, Boyko Borisov’dan esas isteklerinin Tsvetan Tsvetanov, İskra Fidosova ve Tsvetomir Paunov’un uzaklaştırılması olduğunu açıkladı.


GERB temsilcileri, partisinin son seçimlerde 600 bin oy kaybetmasinden Tsvetanov, Fidosova ve Paunov’u sorumlu tuttu.


GERB’liler, son seçimlerde Tsvetanov’a yakın isimlerin Varna İli’nden milletvekili adayı gösterildiğini açıkladı.



Varnalı GERB üyeleri, partinin Genel Başkanı Boyko Borisov’a yazdıkları mektupta Tsvetanov ile Fidosova’nın kendi insanlarını atadıklarını sadece parti içinde değil, bütün toplumun bildiğini belirtti.


Mektupta üçünün de kendisine yakın insanları atamaları yüzünden GERB üyelerinin, sempatizanların ve saygın kişilerin partiden uzaklaştığı da öne sürülüyor.


Mektup şu sölerle bitiriliyor:

Sayın Borisov bu kadar zaman gecemizi gündüzümüze kattığımız GERB'e olacaklara kayıtsız kalmayacağız. Hayal kırıklığına uğramış GERB üyeleri ile sempatizanlarının ve bizden uzaklaşan seçmenlerin büyük bir kısmının görüşlerini dile getirerek bu mektuptaki taleplerimizi dikkate almazsanız biz de yeni parti kurulmasını destekleyeceğimizi bildiririz.



Aydın Osman | T HABER
Bu yazıyı paylaş :

0 yorum:

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


BAF'ın Türklerin sorunları üzerine çalışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YAZILAR

Arşiv

Etiketler

Döviz Kur Çevirici

 
Support : Creating Website | Blog Okulu Template | Blog Okulu
Copyright © 2013. T HABER - Bütün Hakları Saklıdır.
Template Created by Creating Website Published by T HABER
Proudly powered by T HABER